Αιφνιδιάστε ευχάριστα τους Πελάτες σας, εκτιναχθείτε στα ύψη άκοπα, πάνω από τον ανταγωνισμό στο Local SEO.

Δεν Κατατάσσεστε Για τους Τοπικούς Όρους;

Έχετε λοιπόν ελέγξει την κορυφαία ιστοσελίδα στην κατάταξη για τη λέξη-κλειδί σας, είδατε ότι έχει μόνο κανα-δυο backlinks, αλλά για κάποιο λόγο, εσείς είστε ακόμα πίσω τους… αλλά έχετε περισσότερα backlinks και μια καλύτερη ιστοσελίδα! Τότε, ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν; Σίγουρα πιο πολλά back links σωστά… ίσως όχι!

 

Tί είναι οι Local SEO Λέξεις-κλειδιά;

Με τη βασική έννοια, οι «τοπικές» λέξεις-κλειδιά είναι όροι αναζήτησης που συνήθως καταλήγουν με το όνομα μιας πόλης, τοποθεσίας ή οποιασδήποτε συγκεκριμένης περιοχής και αφορούν σε μια «offline» ή συμβατικά κατασκευασμένη επιχείρηση.

Πώς, λοιπόν, θα πετύχετε καλύτερη κατάταξη σε τοπικές λέξεις κλειδιά;

Οι «τοπικές» SEO  λέξεις-κλειδιά με κορυφαία κατάταξη έχουν κάτι περισσότερο από απλώς «links» και σπουδαίο «on-page».

Με το local SEO, ακόμη κι αν ο ανταγωνισμός SERPS είναι συνήθως αρκετά μέτριος, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που θα πρέπει να συμπεριλάβετε στις καμπάνιες σας. Αυτά περιλαμβάνουν χάρτες, αναφορές, on-page ελέγχους και λίστες επιχειρήσεων. Για να μην αναφέρουμε, την ανάλυση του ανταγωνιστή.

Γιατί η κατάταξη για τους τοπικούς όρους είναι τόσο καλή;

Μόλις εμφανιστείτε στην αναζήτηση με το local SEO, μπορείτε πραγματικά να εκτινάξετε στα ύψη τα έσοδά σας. Έτσι κι αλλιώς, θέλετε να φτάσετε στην κορυφή και να προσπεράσετε τους ανταγωνιστές… εμείς θα σας βοηθήσουμε να το καταφέρετε!

Πώς Κάνουμε το Local SEO να Δουλέψει για Εσάς;

Κάνουμε έναν πλήρη έλεγχο για το Τοπικό SEO στην ιστοσελίδα σας

Σας παράσχουμε με οδηγίες βήμα προς βήμα  on-page SEO βελτιστοποίηση τις σελίδας σας

Υποβάλουμε την επιχείρησή σας με μη αυτοματοποιημένο τρόπο στους 10 κορυφαίους καταλόγους επιχειρήσεων

Για να ανακεφαλαιώσουμε...

Μερικά από τα οφέλη του Local SEO για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είναι:

Βοηθάει στην υψηλότερη κατάταξη της ιστοσελίδας σας στο Google Maps.Το Local SEO δεν έχει να κάνει απλώς και μόνο με τις κατατάξεις στη Google, έχει να κάνει με το να αποκτήσετε μεγαλύτερη έκθεση στις περιοχές που βρίσκονται οι πελάτες σας.Η έκθεση και η αναγνωρισιμότητα του σήματος βοηθάει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης (κανείς δε θέλει να συνεργαστεί με μια επιχείρηση που ποτέ δεν έχει δει ή ακούσει προηγουμένως)

Δημιουργεί εμπιστοσύνη με την Google και τους λέει ότι αξίζει να καταταχθείτε

Σας φέρνει περισσότερους πελάτες, τηλεφωνικές κλήσεις και έσοδα… εύκολα.

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Αν ενδιαφέρεστε για αυτή την υπηρεσία, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. Αυτή η υπηρεσία προορίζεται ΜΟΝΟ για 5 θέσεις. Αυτό δεν είναι κάποια τακτική περί σπανιότητας, αλλά λόγω της πρακτικής φύσης αυτής της υπηρεσίας.

 

Τα πεδία που αναφέρονται με * είναι υποχρεωτικάΠαρακαλούμε, ενημερώστε μας για την καταλληλότερη στιγμή ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.