Εξατομικευμένο Μηνιαίο Πακέτο SEO 

Για ποιον έχει σχεδιαστεί αυτό το πακέτο;

Αυτό το πακέτο ταιριάζει σε ιστοσελίδες που δεν έχουν κατάταξη αλλά που ψάχνετε υψηλότερη θέση κατάταξης στις μηχανες αναζήτησης με έναν τρόπο ελεγχόμενο και φιλικό προς το SEO. Είναι επίσης για ιστοσελίδες που έχουν ήδη κατάταξη και ψάχνετε κάποιον να παρακολουθεί τις λέξεις-κλειδιά τους και να βεβαιώνει ότι ιστοσελίδες με χαμηλότερη κατάταξη δεν πάνε να καλύψουν τη διαφορά. Εναλλακτικά, αυτό το πακέτο είναι για οποιονδήποτε έχει μια υπάρχουσα καμπάνια SEO και θα ήθελε να πάει πιο ψηλά ή να επανέλθει στην πορεία μετά από στάσιμες κατατάξεις.

 

Χρειάζεστε βοήθεια για να «χτίσετε» ένα πλήρες Ποιοτικό SEO για την ιστοσελίδα σας;

Αυτό το πακέτο είναι μία από τις ενιαίες SEO υπηρεσίες μας, όλα σε ένα. Αντί να φτιάξετε το δικό σας SEO αγοράζοντας πακέτα SEO self-service από παρόχους SEO, αυτό το πακέτο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε αντ’ αυτού, να μπορείτε να αφήσετε την επιλογή στους ειδικούς μας.

ΒΗΜΑ 1: Ανάπτυξη μετρήσεων και εμπιστοσύνης για να φέρουμε traffic στην ιστοσελίδα σας

Στα πρώιμα στάδια της καμπάνιας μηνιαίου SEO, εκείνα που θα αρχίσουν να χτίζουν την ποιότητα που χρειάζεται, ώστε τα Google bots να κάνουν στην ιστοσελίδα σας thumbs up, είναι το on-page SEO και η ανάλυση περιεχομένου.

Θα βρούμε λέξεις-κλειδιά στον τομέα σας που θα έχουν γρήγορη κατάταξη. Αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία που ξεκινά να φέρνει traffic στην ιστοσελίδα σας. Το κλειδί είναι να «χτίσουμε» εμπιστοσύνη εκθέτοντας την ιστοσελίδα σας σε τουλάχιστον κάποιο traffic στο Google search, προκειμένου να αυξήσουμε το DA και PA της ιστοσελίδας σας.

ΒΗΜΑ 2: Κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να ξέρετε για τη λέξη-κλειδί/λέξεις κλειδιά σας

Θα αναλύσουμε μια σειρά από λέξεις-κλειδιά ως εξής:
Λέξεις-κλειδιά για τις οποίες έχετε ήδη κατάταξη
Λέξεις-κλειδιά που στις οποίες στοχεύουν οι ανταγωνιστές σας

Έρευνα λέξεων-κλειδιών στον τομέα σας για να βρείτε περισσότερες λέξεις-κλειδιά που θα στοχεύσετε
Πλήρης έρευνα On-page SEO και βελτιστοποίηση on-page SEO
Αναφορά απόδοσης από Google Analytics (Αυτή η έκθεση μας δείχνει ποιες επιμέρους σελίδες δεν αποδίδουν στην ιστοσελίδα σας)
Ανάλυση Ανταγωνιστών και Σύγκριση

ΒΗΜΑ 3: Ανάλυση του δικού σας προφίλ backlink και των ανταγωνιστών σας

Καθαρίζουμε το προφίλ backlink σας και αποφασίζουμε σχετικά με το μέλλον της SEO καμπάνιας σας.

Θα σας προσθέσουμε στο back linking λογισμικό μας για αυτόματο εντοπισμό links.

Για μια πιο ολοκληρωμένη κριτική στο backlink, θα συνδεθούμε στο webmasters λογαριασμό σας για μια λίστα με όλα τα backlinks που η Google γνωρίζει και θα τα εισάγουμε στο λογισμικό μας για παρακολούθηση.

Θα ανιχνευθούν επίσης τα top 5 ανταγωνιστικά προς εσάς backlink προφίλ.

Μετά από 48 ώρες μπορούμε να επανεξετάσουμε ολόκληρο το backlink προφίλ σας.

Τα αρνητικά back links στέλνονται για αίτημα απόρριψης.
Θα συγκρίνουμε τα ανταγωνιστικά προς εσάς backlink προφίλ και θα καθορίσουμε τα απαιτούμενα links για την ιστοσελίδα σας ώστε να κατατάσσετε υψηλότερα για τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά.

ΒΗΜΑ 4: Ευελιξία στην αλλαγή καμπάνιας back linking

Κάθε μήνα το budget σας διανέμεται γύρω από ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών back linking.
Χρησιμοποιούμε white hat τεχνικές, σύμφωνα με την ανταπόκριση της ιστοσελίδας σας, επομένως είναι ζήτημα καλού συντονισμού και μικροαλλαγών στα hot σημεία SEO της ιστοσελίδας σας.

Τοποθετήσεις contextual links υψηλών PR, PA, DA σε αποκλειστικά ΡΒΝs.

Ανταλλαγές link με Ιστοσελίδες Κοινωνικών δικτύων

ΒΗΜΑ 5: Η ολική προσέγγισή μας

Μόλις αρχίσετε να κατατάσσεστε για μια λέξη-κλειδί και βεβαιώθουμε ότι η θέση σας είναι ασφαλής, μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα!

Ξεκινάμε να στοχεύουμε σε άλλες λέξεις-κλειδιά μόλις βρεθείτε στην 1η σελίδα.

Σε τομείς με χαμηλό και χαμηλομεσαίο ανταγωνισμό μπορείτε συχνά να είστε στην 1η σελίδα και στη συνέχεια να στρέψετε την προσοχή σας σε άλλες λέξεις-κλειδιά.

Το λογισμικό μας θα ανιχνεύει πάντα πότε λέξεις-κλειδιά χάνουν κατάταξη ή πότε οι ανταγωνιστές αλλάζουν την κατάταξή τους – έτσι,μπορούμε πάντα να πάμε πίσω στις αρχικές λέξεις-κλειδιά.

Μην ξεχνάτε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή της SEO καμπάνιας σας. Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει στα περισσότερα back link προφίλ προκειμένου να καθαριστούν και να τους δοθεί η σωστή αναλογία anchor text.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ το εξατομικευμένο Μηνιαίο Πακέτο SEO

Ο 1ος μήνας έχει να κάνει κυρίως με την έρευνα και τα αίτημα για απόρριψη links. Ανεβάζουμε επίσης την ιστοσελίδα σας στο λογισμικό μας και προστίθεται για παρακολούθηση back link. Στη συνέχεια, συνδεόμαστε με το webmasters λογαριασμό και κοιτάμε τα backlinks που μπορεί να σας λείπουν, έτσι ώστε να έχουμε μια στρατηγική που θα μας βοηθήσει να αποφασίσουμε ποια links είναι καλύτερα.

 

Λόγω του αριθμού των εργατοωρών, τα χρήματα και τους πόρους που βάζουμε σε αυτήν τη συλλογή δεδομένων δεν μπορούμε να δεχτούμε απόρριψη για την υπηρεσία αυτή. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε να παραγγείλετε με δική σας ευθύνη. Υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα σας δείξουμε τα links και τις μετρήσεις των ιστοσελίδων για τις οποίες έχουμε βρει συνδέσμους και θα σας δώσουμε περιλήψεις αναφορών της εργασίας που πραγματοποιήσαμε.

Στη Netlabline έχουμε ήθος και είμαστε τίμιοι – θα σας μιλήσουμε σε real time chat εφαρμογές όταν μας χρειάζεστε και μπορείτε να μένετε ήσυχοι ότι τα χρήματά σας επενδύονται καλά.

Γιατί έχουμε αυτή τη δήλωση αποποίησης ευθυνών;

Ειλικρινά, αυτή ξεχωρίζει τους άντρες από τα αγόρια. Αν είστε σοβαροί στο να επενδύσετε στο SEO σας, θα πρέπει να δείτε την μακροπρόθεσμη προοπτική και όχι τη βραχυπρόθεσμη. Αυτοί που είναι σοβαροί είναι έτοιμοι να επενδύσουν.

Τα πεδία που αναφέρονται με * είναι υποχρεωτικάΠαρακαλούμε, ενημερώστε μας για την καταλληλότερη στιγμή ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά.