Γίνε ο επόμενος affiliate marketing σταρ ΓΡΗΓΟΡΑ

No Comments

Όταν κάποιος ξεκινάει μία επιχείρηση με μάρκετινγκ θυγατρικών διαδικτυακών επιχειρήσεων, έχει συνήθως ένα πράγμα στο μυαλό του: να γίνει ο επόμενος «σταρ στις συνεργατικές επιχειρήσεις (affiliate)» και να ξεκινήσει να πουλά προϊόντα σε καταναλωτές, ανάμεσα στους χιλιάδες εκατομμύρια που υπάρχουν, ώστε να αφήσει την κανονική του δουλειά και να αρχίσει τα ταξίδια ανά τον κόσμο.

Πολλές φορές ακούμε τέτοιες ιστορίες επιτυχίας και συνεχώς προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό είναι απολύτως εφικτό. Το πρόβλημα όμως είναι, ότι όταν προσπαθούν οι περισσότεροι άνθρωποι να αποκτήσουν αυτή την επιτυχία, καταλήγουν  στο να έχουν λιγοστές πωλήσεις και να έχουν σπαταλήσει υπερβολικά πολύ χρόνο, νιώθοντας απογοητευμένοι.

Δεν χρειάζεται βέβαια να γίνει αυτό. Αν είστε αρκετά έξυπνοι θα καταλάβετε γρήγορα ότι δεν είναι αναγκαίο να ξεπεράσετε όλους τους υπόλοιπους εμπόρους στο διαδίκτυο για να φτάσετε στο σημείο να είστε ένας superstar affiliate!

Η δοκιμασμένη φόρμουλα

Η πρώτη συμβουλή για να γίνει αυτό είναι να μιμηθείτε τους ανθρώπους που θέλετε να είστε το ίδιο επιτυχημένοι. Βρείτε κάποιον που πραγματικά σας εμπνέει εμπιστοσύνη σχετικά με την επιτυχία του στο διαδικτυακό μάρκετινγκ και ελέγξτε τη μέχρι τώρα πορεία τους στο χώρο μέσω διαφόρων forums, όπως το Warrior forum ή απλά ακολουθήστε τους για λίγο διάστημα στο web. Κάνουν παρέα με άλλα μεγάλα ονόματα; Φαίνονται τα σημάδια ότι βρίσκονται ανάμεσα στα χρήματα;

Μόλις είστε σίγουροι, θα πρέπει στη συνέχεια να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας τους, να πάτε στην ιστοσελίδα τους και γενικά να γίνετε κι εσείς ένας από τους υποψήφιους πελάτες τους. Αντί να αγοράσετε από αυτούς όμως, στόχος σας είναι να μάθετε από αυτούς. Ποιο προϊόν πωλούν; Πώς πείθουν το κοινό τους για να αγοράσει;

Στη συνέχεια μπορείτε να ξεσηκώσετε το ίδιο ακριβώς προϊόν και ακριβώς την ίδια φόρμουλα και να κάνετε το ίδιο πράγμα για τον εαυτό σας. Αυτό είναι το όμορφο πράγμα σχετικά με το μάρκετινγκ θυγατρικών – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια ακριβώς φόρμουλα!

Ξεχωρίστε

Όταν αρχίσετε να το κάνετε αυτό, θα βρεθείτε φυσικά αντιμέτωποι με όλους τους άλλους εμπόρους θυγατρικών που είχαν την ίδια ιδέα. Το βασικό τέχνασμα για την επιτυχία είναι να κάνετε αυτό που κατά πάσα πιθανότητα δεν κάνουν οι άλλοι, με την προσθήκη κάποιας αξίας για τον καταναλωτή. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δίνετε ένα δωρεάν e-book με κάθε πώληση.

Δώστε τα όλα ή μην το προσπαθήσετε καν

Το επόμενο στάδιο που πρέπει να φτάσετε είναι να αναβαθμιστείτε. Θέλετε την εγγυημένη επιτυχία; Τότε πουλήστε 100 προϊόντα συνεργατικών εταιρειών. Ένα από αυτά αναμένεται να γίνει επιτυχία!  Αντίστοιχα, βεβαιωθείτε ότι προσπαθείτε τα μέγιστα τόσο για την εργασία και το χρόνο που αφιερώνετε, όσο και για τα χρήματα τα οποία επενδύετε και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ασχολείστε. Αν θέλετε να βγάζετε χρήματα όσο από μία πλήρη απασχόληση από την online επιχείρησή σας, θα πρέπει να της συμπεριφέρεστε αντιστοίχως. Αυτός ο απλός κανόνας είναι χρυσός! Μία ώρα το μήνα, απλά δεν είναι αρκετή!

Περισσότερα απο το blog μας

Όλα τα άρθρα
No Comments
 

Αφήστε το σχόλιο σας